Ögonbryns Tatuering

Ögonbryn kosmetisk tatuering kan användas för att förbättra ljusa ögonbryn, omforma över knuggade och ärrade ögonbryn eller för att uppnå en bättre form som passar ansiktet. Ett fullständigt samråd säkerställer att alla kundernas behov är uppfyllda, de rätta valen är gjorda med avseende på teknik, färg och form med ansikts- och ansiktsegenskaper och önskat resultat i åtanke.

Ögonbryns Tatuering Metoder:
Fjädring - Hårstroke Simulering - 3D Bryn
3D ögonbryns tatuering är förmodligen den mest populära tekniken som används. Hårsträckor tatueras, på samma sätt som naturliga pälshår för att uppnå ett mer fullständigt definierat utseende. På grund av sin känsliga natur krävs vanligtvis ett fåtal sittplatser för att uppnå ett djupt och färdigt utseende. Rekommenderas inte för vissa hudtyper.
Före & Efter 3D Bryn Tatuering

Skuggning-Pulver Avslut
Skuggningstekniken är en annan vanlig teknik. Det läker halv ogenomskinligt med suddiga konturer för att ge ett mjukt avslut. Ett bra sätt att lägga till subtilt djup och justera ögonbrynsformen. Det rekommenderas vanligen för feta hudtyper.
Innan, omedelbart efter och läkt i pulverformat panna tatuering.

Hybrid - Kombination av fjädring och pulver

Denna teknik kombinerar både fjädrande och pulverlack, vilket ger en mer polerad yta samt hjälp att blanda i hårstrålarna med pannan.
Före & Efter Hybrid Bryn tatuering som är en kombination av fjädring och pulver.

Block - Fast form och färg
Blocktekniken används vanligen där en kund har en existerande tatuering som bara kan döljas av ett totalt block. Vissa kunder väljer också / föredrar det soliga utseendet som det passar deras utseende / stil.

Ögonbryn Tatuering Fördelar:
• Förbättring av färg så att den passar bäst.
• Korrigering av form för att öka ansiktsstrukturen.
• Omdefinierar ögonområdet vilket resulterar i en ögonhiss.
• Fyller i luckor orsakade av ärrbildning eller överplockning.